1
Schrijf u gratis en vrijblijvend in
Voor de producten waarop u wilt besparen
2
Uitslag van de
veiling
De winnende leverancier(s) is bekend.
3
Ontvang persoonlijk aanbod
Wij sturen u per e-mail vrijblijvend uw persoonlijke besparing.
4
Stap over en
bespaar!
Ga in op het aanbod van de leverancier met de beste deal voor u.

MEER OVER SIM ONLY

Waarom overstappen?

Tegenwoordig kan men niet zonder een mobiele telefoon en daar zijn de verschillende providers dan ook van op de hoogte. Op die manier probeert elke provider te zorgen voor bijvoorbeeld een maximaal bereik en het aanbieden van de voordeligste internetbundel.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw voorkeuren veranderen of dat u niet tevreden bent met uw huidige provider. Om deze redenen is het goed om de aanbiedingen van de verschillende providers met elkaar te vergelijken.


Door via SLOOPdeCRISIS over te stappen naar een goedkoper en voordeliger mobiel abonnement profiteert u van unieke aanbiedingen. Dat komt omdat bij SLOOPdeCRISIS deze aanbiedingen naast elkaar worden gezet en op die manier kunnen we de beste aanbieding weergeven met behulp van de kracht van het collectief!

Hoe werkt het?

Iedereen kan altijd overstappen. Houdt u bij een overstap met nummerbehoud wel rekening met de opzegtermijn van uw huidige contract. Een eventuele opzegvergoeding is voor uw eigen rekening.

Er zijn 5 verschillende scenario’s:

1. Overstappen zonder nummerbehoud

Overstappen zonder nummerbehoud kan altijd en per direct. U bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw huidige contract. Houdt u er wel rekening mee dat uw bestaande contract nog doorloopt tot de einddatum en dus met doorbetaling van de vaste maandkosten.

2. Overstap met nummerbehoud

Overstappen met nummerbehoud kan alleen als uw contract nog minder dan 6 maanden loopt. Als uw contract nog langer dan 6 maanden loopt, is dit dus nog niet mogelijk. Is uw contract al verlopen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand. Dan kunt u overstappen met behoud van uw nummer.

3. Overstap met prepaid kaart

Als u een prepaid kaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van het aanbod. U hoeft uiteraard niet op te zeggen bij uw huidige aanbieder. U kunt zowel kiezen voor een nieuw nummer, als voor overstappen met behoud van uw nummer. Voor nummerbehoud, vult u een nummerbehoud formulier in.

4. Al klant bij de winnende aanbieder

U kunt gebruik maken van het aanbod als uw contract binnen 2 maanden afloopt. Aanbieders mogen dit weigeren, omdat bij een contractverlenging aanbieders andere prijzen kunnen hanteren.

5. Overstap met behoud toestel

U kiest dan voor een Sim Only aanbieding, waardoor eventuele kortingen die u anders krijgt op een nieuw toestel volledig verwerkt zitten in het abonnement. Indien uw huidige toestel is aangeschaft in combinatie met een abonnement of prepaid pakket bevat het toestel mogelijk een simlock. Als u een nieuw abonnement wilt afsluiten dan moet de simlock verwijderd worden. Hiervoor kunt u een unlockcode aanvragen bij de klantenservice van uw huidige aanbieder. Deze unlockcode is gratis wanneer het toestel langer dan een jaar in uw bezit is.

Vragen?

Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze medewerkers.
Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
Gebruik ons contactfomulier of stuur ons een e-mail.