Wat is Private Lease en wat kan het voor mij betekenen?

Private Lease betekent dat u voor een vast laag bedrag per maand in een nieuwe auto rijdt. Het lijkt dus eigenlijk op een abonnement. U selecteert zelf de auto, het aantal te rijden kilometers per jaar en de duur van het abonnement. Op basis hiervan wordt het maandelijkse bedrag van uw abonnement berekend. Bij dit maandbedrag zit de wegenbelasting, het onderhoud, pechhulp en een All Risk verzekering al inbegrepen. Het enige dat u dus nog apart moet betalen is de benzine.

SLOOPdeCRISIS.nl heeft een voordelige deal en gunstige contractvoorwaarden voor u onderhandeld. Deze aanbieding is alleen via SLOOPdeCRISIS.nl verkrijgbaar en de prijzen zijn hier dan ook een stuk lager. De aanbieder met wie wij samen werken is nog niet bekend.

Met Private Lease kunt u genieten van het gemak van een auto voor de deur, maar heeft u geen zorgen van het hebben van een eigen auto. Alles wat u nodig heeft is al geregeld, u hoeft alleen nog maar benzine te betalen. Zo komt u zonder gedoe van A naar B. Is het abonnement u goed bevallen? Dan kunt u na een paar jaar gewoon weer opnieuw een abonnement afsluiten met een nieuwe auto naar keuze.