1
Schrijf u gratis en vrijblijvend in
Voor de producten waarop u wilt besparen
2
Uitslag van de
veiling
De winnende leverancier(s) is bekend.
3
Ontvang persoonlijk aanbod
Wij sturen u per e-mail vrijblijvend uw persoonlijke besparing.
4
Stap over en
bespaar!
Ga in op het aanbod van de leverancier met de beste deal voor u.

KWALITEIT CV-KETELS TEGEN DE LAAGSTE PRIJS

"Van het gas af?"

Wij denken dat het de komende jaren gewoon nodig blijft om een CV-ketel te gebruiken. Zeker in de bestaande woningen kunnen we niet zomaar, zonder grote investeringen, over naar een ‘gas-loze woning’. Dat gaat echt nog wel een jaar of 5 tot 8 duren en dan nog zal er fors geïnvesteerd moeten worden.

Om u de vrijheid te bieden om toch van het gas af te kunnen en dan niet met een CV-ketel opgescheept te zitten, bieden wij het flexibele huren aan. Dan heeft u in ieder de geval de vrijheid, als de situatie er om zou vragen.

Hoe werkt het?

Het aanbod ontvangen is gratis en geheel vrijblijvend. Als u ingeschreven staat, dan informeren wij u per e-mail over de winnende aanbiedingen. Op onze site kunt u dan het aanbod beoordelen aan de hand van uw eigen eisen en voorkeuren.

U heeft geen enkele verplichting om op het aanbod in te gaan. Doet u niets, dan gebeurt er ook niets. SLOOPdeCRISIS.nl is neutraal en onafhankelijk. We zijn vrij van verplichtingen met welke CV-ketel aanbieder dan ook. Zelf is SLOOPdeCRISIS.nl geen aanbieder. We verzamelen een groep van deelnemers en door de aanbieders te laten bieden, krijgen we de beste aanbiedingen.

Vragen?

Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze medewerkers.
Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
Gebruik ons contactfomulier of stuur ons een e-mail.