1
Schrijf u gratis en vrijblijvend in
Voor de producten waarop u wilt besparen
2
Uitslag van de
veiling
De winnende leverancier(s) is bekend.
3
Ontvang persoonlijk aanbod
Wij sturen u per e-mail vrijblijvend uw persoonlijke besparing.
4
Stap over en
bespaar!
Ga in op het aanbod van de leverancier met de beste deal voor u.

Over de autoverzekering

Wat is het?

Als autobezitter bent u verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. De WA-autopolis vergoedt de schade die u onbedoeld aan anderen of spullen van anderen veroorzaakt met uw auto. Daarnaast kunt u uw ook tegen schade verzekeren.

U kunt dan kiezen uit een beperkte of een volledige dekking. Bij Beperkt Casco is uw auto onder andere verzekerd tegen storm-, brand- en bliksemschade. Met Volledig Casco bent u allrisk verzekerd en wordt ook de schade vergoed die u zelf veroorzaakt.

Hoe werkt het?

Uit onderzoeken van de Consumentenbond en MoneyView krijgt United Insurance keer op keer hoge waarderingen. Daarom hebben wij een extra voordelige actie met United Insurance opgezet en daar nog iets aan toegevoegd: De Geïnformeerde Vergelijking.

Wij brengen u jaarlijks op de hoogte van ons nieuwe aanbod, met alle details van de condities en premies. Wat bijzonder is, is dat wij uw autoverzekering al vergeleken hebben met het totale aanbod aan verzekeringen. De beste keuze voor uw situatie, wordt voor u geselecteerd.

Met de Geïnformeerde Vergelijking bent u ieder jaar verzekerd van de beste prijs, de beste voorwaarden en de beste service! Daar zijn wij 100% zeker van. Daarom is uw autoverzekering bij SLOOPdeCRISIS i.s.m. United Insurance dagelijks aanpasbaar of opzegbaar.

Schrijf u vrijblijvend bij ons in, dan kunt u direct berekenen welke premie u kunt betalen op basis van uw eigen situatie. Als u wilt ingaan op het aanbod, dan kunt u eenvoudig uw aanvraag indienen. Alles gebeurt online en is binnen enkele minuten geregeld.

Vragen?

Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze medewerkers.
Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
Gebruik ons contactfomulier of stuur ons een e-mail.