1
Schrijf u gratis en vrijblijvend in
Voor de producten waarop u wilt besparen
2
Uitslag van de
veiling
De winnende leverancier(s) is bekend.
3
Ontvang persoonlijk aanbod
Wij sturen u per e-mail vrijblijvend uw persoonlijke besparing.
4
Stap over en
bespaar!
Ga in op het aanbod van de leverancier met de beste deal voor u.

Over private lease

Wat is private lease?

Autorijden voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten en met alles erop en eraan: dat is private lease. Een private lease-auto koopt u niet en toch gebruikt u hem alsof hij van u is. De looptijd van de private lease-overeenkomst bepaalt u zelf.U kunt meestal kiezen tussen 1, 2, 3, 4 of 5 jaar.

Na afloop van het contract levert u de auto weer in en kunt u kiezen voor een nieuwe auto. Kortom, u heeft altijd duidelijkheid en zekerheid over uw maandelijkse autokosten.

We regelen niet alleen de laagste maandprijs, maar letten daarbij ook op de voorwaarden van het contract. Zo zorgen we voor het beste aanbod voor een nieuwe auto.

Het maandbedrag is inclusief:

  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud en banden
  • Reparaties
  • Pechhulp
  • Rente en afschrijvingen

>U betaalt géén bijtelling bij een privé lease contract.

U heeft een contract met afgesproken kilometers per jaar. Als u meer kilometers blijkt te rijden, dan betaalt u die gewoon apart, tegen een vastgesteld aantal centen per kilometer. Of u laat uw maandbedrag aanpassen.

Hoe werkt het?

In onze veiling laten we de leasemaatschappijen tegen elkaar bieden. Zodat u het beste aanbod krijgt: Lage maandkosten en gunstige voorwaarden. U schrijft zich simpelweg in en wij sturen u de uitkomst van de veiling. U kunt dan zelf zien hoe voordelig het voor u kan zijn. We maken het goedkoper, maar ook makkelijker voor u!

Uw auto kost namelijk elke maand meer dan u wellicht denkt. Als u alle kosten meerekent, dan is het een stevige kostenpost. De verzekering, de wegenbelasting, uw pechhulp. En dan ook nog de altijd vervelende rekeningen voor reparaties, banden en het onderhoud. Het telt op.

Meestal neemt u dan niet eens mee, dat uw auto elke maand minder waard wordt. Uw betaalde aankoopprijs krijgt u immers niet volledig terug, als u de auto een paar jaar later weer inruilt. U schrijft er elke maand vele euro’s op af.

Dat kan anders, door een privé lease contract te nemen op een nieuwe auto.

Niet kopen, maar gewoon een vast bedrag per maand betalen, waar alles in zit. U betaalt dan alleen zelf nog de benzine. En u rijdt in een splinternieuwe auto. Dit blijkt een stuk goedkoper dan zelf een auto bezitten.

Het autolease privé contract is een ideale oplossing ter vervanging van uw huidige auto of voor de 2e auto. U heeft lagere kosten per maand en rijdt in een nieuwe auto, zonder onverwachte rekeningen.


Vragen?

Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze medewerkers.
Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
Gebruik ons contactfomulier of stuur ons een e-mail.